Werkgroepen

Hallo en welkom! In wat volgt stellen onze verantwoordelijken zich graag even aan je voor. Heb je vragen, neem dan zeker contact op.

Voorzitter

Lucas Meel

Onder constructie.

Activiteiten

Tristan Mertens

Onder constuctie.

Elektro

Dries Voorspoels

Hey, ik ben Dries, ik ben 20 jaar, ik woon in Hove en ben al 5 jaar medewerker in het Tjok. Na 4 jaar verantwoordelijke onderhoud te zijn geweest mag ik dit jaar de verantwoordelijkheid van Electro op mij nemen. Na de afgelopen 4 jaar had ik nood aan een carrière-switch binnen tjok en Electro leek mij de beste optie. Ik ben heel gedreven en gemotiveerd om dit werkjaar tot een goed einde te brengen en ik ben er zeker van dat we met de nieuwe werking Tjok weer op de kaart kunnen zetten.

Evenementen

Tristan Thorel

Hey ik ben Tristan, een gepassioneerde event organisator die zich dit jaar gaat bezighouden met grote events binnen tjok. Van mega fuiven tot leuke events en verhuren. Smeer je benen maar alvast in voor dit jaar. Weetje over mij: verslaving aan Bacardi cola.

Sociale Media

Elisa Short

Onder constructie

Toog

Lukas Six

Onder constructie

Onderhoud

Tine Vandenberghe

Hey ik ben Tine. Ik ben 21 jaar en kom al een tijdje in tjok. Ik wil mij het komende werkjaar wat meer inzetten dus ik ben verantwoordelijke onderhoud geworden. Het is dus mijn taak om het tjok spik en span te houden, zodat er veel top avonden beleeft kunnen worden. Komen jullie mij een handje helpen.

Reacties zijn gesloten.