Werkgroepen

Hallo en welkom! In wat volgt stellen onze verantwoordelijken zich graag even aan je voor. Heb je vragen, neem dan zeker contact op.

Werkgroep: Voorzitter

Jeroen Lagaet

Hey, Ik ben Jeroen (de Jerre). Ik ben de voorzitter van het jeugdhuis.
Naast een hele ploeg dat ik wat in toom probeer te houden, zorg ik ook voor de communicatie tussen andere jeugdverenigingen, jeugdhuizen en de jeugddienst.
Kernvergaderingen plannen en leiden zit ook mee in het pakket. Er word heel wat besproken, maar er is altijd tijd om ne keer te lachen.
Wat zie ik zoal in het jeugdhuis als toekomst: Goede feestjes neerzetten, mensen ontvangen voor ne goeie babbel en er gewoon zijn voor iedereen.

Werkgroep: Activiteiten

Selina Stroobants

Werkgroep: Elektro

Jeppe Claassen


Hey Jeppe hier. Dit jaar sta ik mee in om alle evenementen van licht/geluid te voorzien voor een goede sfeer. Als je wil helpen kom gerust is naar mij dan zien we of we iets kunnen regelen voor je. En als je vragen hebt over electro ben ik er ook voor je.

Werkgroep: Evenementen

Ilias Boels

Hey! What’s up! Ik ben Ilias (“DJ Straat” voor de vrienden) en ik ben verantwoordelijk voor de evenementen die komend jaar in Tjok gaan plaatsvinden. Als je vragen hebt of zelf je evenement wilt plannen, laat je het ons maar weten, we helpen je graag!Werkgroep: Sociale Media

Joren Fabré

Als verantwoordelijke voor sociale media doe ik mijn best om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de zaken in het jeugdhuis en mensen te entertainen met allerlei foto’s

Werkgroep: Toog

Jolien Van Vooren & Jitse Goetmaekers

Hey, ik ben Jolien en ik ben samen met Jitse verantwoordelijk voor de toog. Wij zorgen dat er voldoende drank (alcoholisch en non-alcoholisch) aanwezig is om een leuke avond te creëren. Wij zijn ook verantwoordelijk voor de tappers die achter de toog staan en je bedienen. Als je zelf graag eens wil komen tappen mag je dat altijd aan ons komen vragen. We zorgen dat het café een fijne en sfeervolle plaats is waar je je thuis voelt.

Werkgroep: Onderhoud

Momenteel is er geen verantwoordelijke voor Onderhoud.
Deze verantwoordelijkheid wordt daarom vervult vanuit de kern.

Als je geïnteresseerd bent in een van deze verantwoordelijkheden en graag eens wilt komen helpen mag dat zeker, alle hulp is welkom!

Comments are closed.