Werkgroepen

Hallo en welkom! In wat volgt stellen onze verantwoordelijken zich graag even aan je voor. Heb je vragen, neem dan zeker contact op.

Voorzitter

Jonathan Van Hee

Onder constructie.

Activiteiten

Sheila Naessens

Onder constuctie.

Elektro

Jeppe Claassen

Hey Jeppe hier. Dit jaar sta ik mee in om alle evenementen van licht/geluid te voorzien voor een goede sfeer. Als je wil helpen kom gerust is naar mij dan zien we of we iets kunnen regelen voor je. En als je vragen hebt over electro ben ik er ook voor je.

Evenementen

Opgevangen door de Werking

Onder Constructie

Sociale Media

Nicky Sluyts

Onder constructie

Toog

Jeroen Lagaet

Hey, ik ben Jeroen (De Jerre) en ik ben verantwoordelijk voor de toog. Ik zorg dat er voldoende drank (alcoholisch en non-alcoholisch) aanwezig is om een leuke avond te creëren. Ik ben ook verantwoordelijk voor de tappers die achter de toog staan en je bedienen. Als je zelf graag eens wil komen tappen mag je dat altijd aan mij komen vragen. Ik doe steeds mijn best er voor te zorgen dat het café een fijne en sfeervolle plaats is waar je je thuis voelt.

Onderhoud

Dries Voorspoels

Hey, ik ben Dries, Ik ben 19 jaar en ben dit jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van Tjok. Ik regel de kuis en sta in voor kleine herstellingen en projectjes in Tjok. Ik hoop er samen met de hele werking een bangelijk jaar van te kunnen maken. Wil je zelf ook eens mee kuisen in Tjok en weten hoe het daar allemaal in zijn gang gaat, aarzel dan niet om mij aan te spreken en lid te worden van de werkgroep onderhoud. Vele handen maken licht werk, en dan maken we er met zen alle een top jaar van!

Reacties zijn gesloten.