Werkgroepen

Hallo en welkom! In wat volgt stellen onze verantwoordelijken zich graag even aan je voor. Heb je vragen, neem dan zeker contact op.

Werkgroep: Voorzitter

Jonathan Bruyndonckx

In een kot vol jong geweld moet er genoeg met elkaar gesproken worden. Als voorzitter praat ik dan ook heel veel (en soms iets te gretig). Praten met medewerkers en verantwoordelijken in de eerste plaats, maar ook met de jeugddienst, met de jeugdraad etc.
Naast dat praten is de voorzitter ook de persoon die de kernvergadering voorzit. Op deze kernvergadering wordt er wederom veel gepraat, maar met de opzet om al dat gepraat om te zetten in daden en bindende afspraken. Mijn visie voor het jeugdhuis: We hebben alles in huis om ambitieus te zijn!

Werkgroep: Activiteiten

Jonas Van Mooter

Ik ben Jonas Van Mooter, ik ben 16 jaar en ga met veel plezier en goede ideeën zorgen voor de activiteiten en kleine evenementen. Daaronder versta ik: feestjes, thema-avonden, een tafelvoetbaltoernooi, optredens…
 
 

Werkgroep: Elektro

Jonathan Van Hee

Hallo ik ben Jonathan Van Hee, ik ben dit jaar verantwoordelijke voor alle elektro in het tjok. Ik hou mezelf bezig met alles waar stroom door loopt. Dat gaat van licht tot geluid. Mijn team en ik zorgen er voor wanneer er iets moet opgebouwd worden. Soms ben ik tot in de late uurtjes bezig tot het resultaat er is. Alles van afhuringen en fuiven bij ons worden met precisie en kwaliteit af gewerkt samen met onze klanten.

Werkgroep: Evenementen

Lucas Meel

Ik ben Lucas, evenementenverantwoordelijke voor het komende jaar. Ik werk dus onze grotere feesten en andere activiteiten uit en begeleid de werking met het organiseren ervan. Als je geïnteresseerd bent om mee te helpen, te organiseren of misschien zelfs te draaien, contacteer me dan of kom langs in het jeugdhuis.

Werkgroep: Onderhoud

Dries Voorspoels

Ik ben Dries Voorspoels. Ik ben 16 jaar en dit jaar ben ik onderhoudsverantwoordelijke van het Tjok in Hove. Dat houdt in dat ik dit jaar alles in het Tjok ga onderhouden. ik wil dit jaar het jeugd-café in een nieuw jasje steken en een nieuw likje verf geven. Ik ga dit jaar mijn uiterste best doen om mijn job zo goed mogelijk uit te voeren.

Werkgroep: Sociale Media

Joren Fabré & Dries Delanghe


 
 
 
 
 
 
 
Wij zijn Joren en Dries. Als sociale media staan we in voor de PR en de sociale media. Wij zorgen voor de sociale zichtbaarheid van het jeugdhuis en het contact met de buitenwereld.
Memes en plezier, dat is ons vertier.

Werkgroep: Toog

Antje Coenegrachts

Ik ben Antje en ik ben van plan om me dit jaar 100% in te zetten voor de jongeren die het jeugdhuis bezoeken. Als toogverantwoordelijke heb ik het laatste woord over wat er op de drankkaart komt en bestel ik voldoende cola, pintjes en andere dranken. Nieuwe jongeren aantrekken om iets te komen drinken of om kennis te maken met de werking vind ik fantastisch.

Comments are closed.