Werkgroepen

Hallo en welkom! In wat volgt stellen onze verantwoordelijken zich graag even aan je voor. Heb je vragen, neem dan zeker contact op.

Werkgroep: Voorzitter

Jeroen Lagaet
Hey, Ik ben Jeroen (de Jerre). Ik ben de voorzitter van het jeugdhuis.
Naast een hele ploeg dat ik wat in toom probeer te houden, zorg ik ook voor de communicatie tussen andere jeugdverenigingen en jeugdhuizen en de jeugddienst.
Kernvergaderingen plannen en leiden zit ook mee in het pakket. Er word heel wat besproken, maar er is altijd tijd om ne keer te lachen.
Wat zie ik zoal in het jeugdhuis als toekomst: Goede feestjes neerzetten, mensen ontvangen voor ne goeie babbel en er gewoon zijn voor iedereen.

Werkgroep: Activiteiten

Antje Coenegrachts
Ik ben Antje en ik ben dit werkjaar de activiteiten verantwoordelijke. Met de activiteiten doen we verschillende feestjes, maar ook voorzien we de medewerkers van een maandelijke leuke medewerkers activiteit.

Werkgroep: Elektro

Jonathan Van Hee
Hallo ik ben Jonathan Van Hee, ik ben dit jaar verantwoordelijke voor alle elektro in het tjok. Ik hou mezelf bezig met alles waar stroom door loopt. Dat gaat van licht tot geluid. Mijn team en ik zorgen er voor wanneer er iets moet opgebouwd worden. Soms ben ik tot in de late uurtjes bezig tot het resultaat er is. Alles van afhuringen en fuiven bij ons worden met precisie en kwaliteit afgewerkt samen met onze klanten.

Werkgroep: Evenementen

Ilias Boels
Hey! What’s up! Ik ben Ilias (“DJ Straat” voor de vrienden) en ik ben verantwoordelijk voor de evenementen die komend jaar in Tjok gaan plaatsvinden. Als je vragen hebt of zelf je evenement wilt plannen, laat je het ons maar weten, we helpen je graag!

Werkgroep: Sociale Media

Jonas van Mooter & Joren Fabré

Als verantwoordelijken voor sociale media doen wij ons best om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de zaken in het jeugdhuis en mensen te entertainen met allerlei foto’s

Werkgroep: Toog

Zoë De Backer
Hey ik ben Zoë, ik ben verantwoordelijke van de toog. Ik zorg er uiteraard voor dat er genoeg drank aanwezig is voor de liefhebbers die graag al eens wat drinken maar we vergeten zeker de non alcoholische dranken ook niet. Daar buiten zorg ik er ook voor dat de tappers en klanten altijd in een goede sfeer een pintje kunnen komen drinken en tappen. Heb je is een keertje goesting om te komen tappen kan je altijd binnen springen en mij aanspreken.

Werkgroep: Onderhoud

Dries Voorspoels
Hey, ik ben Dries.
Ik ben 18 jaar en ben dit jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van tjok. Ik regel de kuis en sta in voor kleine herstellingen en projectjes in tjok. Dit is mijn derde jaar als onderhouds-verantwoordelijke en ik ben bereid er dit jaar weer een stevige lap op te geven. ik hoop er samen met de hele werking een bangelijk jaar van te kunnen maken. Wil je zelf ook eens mee kuisen in tjok en weten hoe het daar allemaal in zijn gang gaat, aarzel dan niet om mij aan te spreken en lid te worden van de werkgroep onderhoud. Vele handen maken licht werk, en dan maken we er met zen alle een top jaar van!

Comments are closed.