Werkgroepen

Hallo en welkom! In wat volgt stellen onze verantwoordelijken zich graag even aan je voor. Heb je vragen, neem dan zeker contact op.

Werkgroep: Voorzitter

Jonathan Bruyndonckx

In een kot vol jong geweld moet er genoeg met elkaar gesproken worden. Als voorzitter praat ik dan ook heel veel (en soms iets te gretig). Praten met medewerkers en verantwoordelijken in de eerste plaats, maar ook met de jeugddienst, met de jeugdraad etc.
Naast dat praten is de voorzitter ook de persoon die de kernvergadering voorzit. Op deze kernvergadering wordt er wederom veel gepraat, maar met de opzet om al dat gepraat om te zetten in daden en bindende afspraken. Mijn visie voor het jeugdhuis: We hebben alles in huis om ambitieus te zijn!

Werkgroep: Activiteiten

Lucas Meel

To be filled….


Something that needs to come here….

Werkgroep: Elektro

Jonathan Van Hee

Hallo ik ben Jonathan Van Hee, ik ben dit jaar verantwoordelijke voor alle elektro in het tjok. Ik hou mezelf bezig met alles waar stroom door loopt. Dat gaat van licht tot geluid. Mijn team en ik zorgen er voor wanneer er iets moet opgebouwd worden. Soms ben ik tot in de late uurtjes bezig tot het resultaat er is. Alles van afhuringen en fuiven bij ons worden met precisie en kwaliteit af gewerkt samen met onze klanten.

Werkgroep: Evenementen

Ilias Boels

To be filled…

Something that needs to come here….

Werkgroep: Onderhoud

Dries Voorspoels

Ik ben Dries Voorspoels. Ik ben 16 jaar en dit jaar ben ik onderhoudsverantwoordelijke van het Tjok in Hove. Dat houdt in dat ik dit jaar alles in het Tjok ga onderhouden. ik wil dit jaar het jeugd-café in een nieuw jasje steken en een nieuw likje verf geven. Ik ga dit jaar mijn uiterste best doen om mijn job zo goed mogelijk uit te voeren.

Werkgroep: Sociale Media

Jonas van Mooter

To be filled…

Something that needs to come here….

Werkgroep: Toog

Jeroen Lagaet

Ik ben Jeroen. Ik sta in voor den toog. Naast mensen te zoeken om drank te serveren en een plezante avond te organiseren in het jeugdhuis, zorg ik er ook voor om genoeg drank te voorzien zodat ieder zijn dorst gekalmeerd kan worden met zijn favoriete drank.
Heb je zin om eens mee het jeugdhuis open te houden en een leuke avond achter de toog te beleven met vrienden? Aarzel dan niet om me aan te spreken op een café-avond

Comments are closed.