Werkgroepen

Hallo en welkom! In wat volgt stellen onze verantwoordelijken zich graag even aan je voor. Heb je vragen, neem dan zeker contact op.

Werkgroep: Voorzitter

Jeroen Lagaet

Hey, Ik ben Jeroen (de Jerre). Ik ben de voorzitter van het jeugdhuis.
Naast een hele ploeg dat ik wat in toom probeer te houden, zorg ik ook voor de communicatie tussen andere jeugdverenigingen, jeugdhuizen en de jeugddienst.
Kernvergaderingen plannen en leiden zit ook mee in het pakket. Er word heel wat besproken, maar er is altijd tijd om ne keer te lachen.
Wat zie ik zoal in het jeugdhuis als toekomst: Goede feestjes neerzetten, mensen ontvangen voor ne goeie babbel en er gewoon zijn voor iedereen.

Werkgroep: Activiteiten

Selina Stroobants

Hey ik ben Selina en ik ben jullie verantwoordelijke van activiteiten dit jaar. Ik zorg er voor dat er activiteiten zijn, leuke thema avonden en natuurlijk nog veel meer. Kom maar eens langs en beleef een fantastische tijd in Tjok. Tot de volgende 😋

Werkgroep: Elektro

Jeppe Claassen

Hey Jeppe hier. Dit jaar sta ik mee in om alle evenementen van licht/geluid te voorzien voor een goede sfeer. Als je wil helpen kom gerust is naar mij dan zien we of we iets kunnen regelen voor je. En als je vragen hebt over electro ben ik er ook voor je.

Werkgroep: Evenementen

Ilias Boels

Hey! What’s up! Ik ben Ilias (“DJ Straat” voor de vrienden) en ik ben verantwoordelijk voor de evenementen die komend jaar in Tjok gaan plaatsvinden. Als je vragen hebt of zelf je evenement wilt plannen, laat je het ons maar weten, we helpen je graag!

Werkgroep: Sociale Media

Joren Fabré & Sander Van De Woestyne

Als verantwoordelijken voor sociale media doen wij ons best om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de nieuwigheden in het jeugdhuis en mensen te entertainen met allerlei foto’s.
Ook verzorgen wij de communicatiekanalen van het jeugdhuis, dus als je een vraag hebt zullen wij ons best doen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Werkgroep: Toog

Jolien Van Vooren

Hey, ik ben Jolien en ik ben verantwoordelijk voor de toog. Ik zorg dat er voldoende drank (alcoholisch en non-alcoholisch) aanwezig is om een leuke avond te creëren. Ik ben ook verantwoordelijk voor de tappers die achter de toog staan en je bedienen. Als je zelf graag eens wil komen tappen mag je dat altijd aan mij komen vragen. Ik doe steeds mijn best er voor te zorgen dat het café een fijne en sfeervolle plaats is waar je je thuis voelt.

Werkgroep: Onderhoud

Dries Voorspoels

Hey, ik ben Dries, Ik ben 19 jaar en ben dit jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van Tjok. Ik regel de kuis en sta in voor kleine herstellingen en projectjes in Tjok. Ik hoop er samen met de hele werking een bangelijk jaar van te kunnen maken. Wil je zelf ook eens mee kuisen in Tjok en weten hoe het daar allemaal in zijn gang gaat, aarzel dan niet om mij aan te spreken en lid te worden van de werkgroep onderhoud. Vele handen maken licht werk, en dan maken we er met zen alle een top jaar van!

Comments are closed.