Verhuur

Het jeugdhuis doet meer dan enkel feestjes geven en café avonden organiseren.

Je kan namelijk ook het jeugdhuis af huren. Hieronder vindt u de info en voorwaarden die hieraan verbonden zijn:
(Vergeet voor je een datum aanvraagt zeker onze kalender niet even te bekijken. Zo wordt vermeden dat je je event plant op een datum dat we zelf al iets organiseren)

Activiteiten:

Er kunnen enkel activiteiten plaatsvinden in het JOC die verenigbaar zijn met onze doelstellingen. Voor activiteiten die potentieel overlast kunnen bezorgen zoals fuiven, optredens en dergelijke is de toestemming van de Raad van Bestuur nodig. Het sluitingsuur van 23:00 op woensdag (en tijdens de schoolvakanties donderdag en zondag) en 02:00 op vrijdag en zaterdag dient gerespecteerd te worden.

Reservatie:

De reservatie gebeurt maximum 6 maand en minimum 1 maand op voorhand. Voorrang wordt verleend aan de eigen werking. De reservatie gebeurt via het contactformulier onderaan de pagina.

Tarieven:

Zaal:Prijs:Prijs met inkom:Waarborg:DJ installatie:
Café ruimte€50€125€75€25  (met €125 waarborg)
JOC grote zaal€250Niet van toepassing€250Inbegrepen

Dranken:

Alle drank wordt afgenomen van het jeugdhuis aan zijn gangbare tarieven (€1,00 voor frisdranken, €1,30 pils en €2 fruitbier).
Er wordt in geen geval sterke drank geschonken of drank mee naar buiten genomen. Het consumeren van eigen dranken wordt niet toegestaan.
Bonnen kunnen worden afgenomen aan €1,50 per bon. De afrekening gebeurt op basis van het aantal verbruikte bonnen.
Het jeugdhuis zorgt voor de tappers.

Ter aanvulling KURKGELD:
Indien de huurder wijnen, champagne of cava wenst te schenken, zal er per geopende fles van 75cl (of equivalent indien er andere verpakkingseenheden worden gehanteerd) een bedrag van 3 euro worden aangerekend.

Opkuis na het evenement:

De beschikbaar gestelde lokalen zullen na gebruik terug in de staat worden gesteld waarin ze voor het gebruik werden aangetroffen.

Toegang:

Alle leden van het jeugdhuis hebben recht op min 30% korting op de toegangsprijs. Dit lidmaatschap is enkel geldig bij voorlegging van een geldige lidkaart.
Let op: het is niet mogelijk om je evenement privé te maken.

Sabam:

Grote zaal: De huurder zorgt zelf voor alle vergunningen en verzekeringen die nodig zijn voor de activiteit (vb sabam).
Café ruimte: Sabam inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u op aanvraag het volledige gebruiksreglement bekomen bij de jeugddienst (P. Van Ostaijenlaan 6). Contact: tjokhove@gmail.com of 03/454.39.01

———————————
Gelieve hier je aanvraag door te sturen indien je een zaal wilt afhuren: (We hebben gemerkt dat er wel vaker een foutmelding komt als het formulier wordt ingediend. Indien dit bij u het geval is, zet dan alle informatie even op mail en stuur door naar tjokhove@gmail.com. Bedankt voor het begrip!)

Kalender word geladen......

Concept*:

Voornaam*:

Naam*:

Email*:

Telefoon:

Verdere Details*:

Ruimte*:

Hoeveel volk verwacht u*:

Selecteer de gewenste dranken (Enkel bij huur van zaal)*:

Voorziet u zelf iets van cava of andere wijn?*:

Comments are closed.