Werkgroepen

Het jeugdhuis wordt beheerd door de jeugd.
Om dit zo vlot mogelijk te laten verlopen, zijn er werkgroepen die elke taak of activiteit in goede banen leiden.
Op deze pagina vindt u de verantwoordelijken met telkens een woordje uitleg.

Werkgroep: Voorzitter

Dries Delanghe

Als voorzitter is het mijn taak om alles in goede banen te leiden.
Mij vind je bijna elke café-avond met een fanta (of soms zelfs een biertje) aan de toog.
Ik ben altijd aanspreekbaar dus als je goesting hebt in een babbel over het jeugdhuis of over vanalles en nog wat, je weet me te vinden!

Werkgroep: Kleine evenementen

Silke Ledegen & Rias Verschaeren

Kleine evenementen organiseren is onze passie…  Buiten feestjes en showkes, worden er ook andere activiteiten georganiseerd. Halloween, Kerstmis, Pasen,… zijn onder andere thema’s die jaarlijks terugkomen. Er komen enkele ideeën van ons maar er zijn er ook veel van anderen die tot een goed einde worden gebracht.

 Werkgroep: Toog

Jonathan Bruyndonckx & Nick Patteet

Geen café zonder bier. Dat is waar wij voor zorgen. Deze werkgroep is één van de belangrijkste werkgroepen van het jeugdhuis. Wij zorgen ervoor dat het café open gaat en dat er tappers zijn. Het is onze taak om te zorgen dat er genoeg drank is voor caféavonden en events. Samen zorgen we dat de rest van het jeugdhuis een fijne avond kan beleven.

 

Werkgroep: Elektro

Lucas Meel
Team Elektro, wie zijn we en wat doen we? Wij zijn het team dat elk evenement dat plaatsvindt in het Tjok voorziet van de nodige belichting en geluidsinstallatie. Dit aangepast aan de zaal en aantal verwachte bezoekers. Alsook het bekabelen, besturen, programmeren en het mixen van geluid. Dit lossen we allemaal zelf op. Ook elektrische problemen binnen het Tjok regelen we zelf. Dus een klein beetje kennis van de huis tuin en keuken elektronica is een must. Kort samengevat bestaat ons team uit een zeer selecte groep die zich bekommert over alles waar een stopcontact aanhangt en er voor zorgt dat dit feilloos werkt.

Werkgroep: Onderhoud

Eline Jansen
Als verantwoordelijke voor onderhoud sta ik in voor de orde en netheid van het jeugdhuis. Samen met mijn werkgroep repareer ik defecten en voer projecten uit die de algemene waarde van ons jeugdhuis doen stijgen. Nieuwe aankopen en materiaal aanschaffen gaan ook via mijn werkgroep.

 

Werkgroep: Social Media & Promo

Yannick Verschaeren & Wannes Dieltiens

Als er een evenement wordt georganiseerd, moeten de mensen ook weten dat er een evenement is.

Promo zorgt ervoor dat er affiches worden verspreid en dat gebeurt door alle mensen van het jeugdhuis, met veel sfeer. Wat we ook doen is er voor zorgen dat er wordt geflyerd op scholen, feestjes en andere festiviteiten. Ten tijde van de 21e eeuw is facebook, instagram, snapchat, … niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven van de jeugd. Daarom is het onze taak om al deze pagina’s up to date te houden. Daar bovenop is het ook onze job om zo snel mogelijk jullie vragen of verhuur aanvragen te beantwoorden als deze naar ons worden verstuurd via social media of onze website.

Comments are closed.