Werkgroepen

Het jeugdhuis wordt beheerd door de jeugd. Om dit zo goed mogelijk te doen zijn er werkgroepen die elke job of activiteit op een goede manier beheert.
Op deze pagina vindt u de verantwoordelijken met een woordje uitleg.

Werkgroep: Voorzitter

Jonathan Bruyndonckx

•De voorzitter is verantwoordelijk voor de algemene goede gang van zaken en de sfeer onder de vrijwilligers te optimaliseren.
•Hij/zij draagt de eindverantwoordelijkheid van alle door de organisatie genomen beslissingen, veiligheid en materiaal.
•Voorbereiden en leiden van de vergaderingen.
•”De knoop doorhakken” wanneer dit nodig zou zijn, alsook zich neerleggen bij de beslissing van de meerderheid. (d.w.z. hij/zij heeft geen vetorecht).
•Bijsturen en coördineren.
•op de hoogte zijn van de activiteiten van zijn medebestuursleden evenals bron van informatie zijn voor iedereen die iets meer wil weten over het JH.
•Afgevaardigde zijn van het JH voor externe evenementen.
•Zich steeds kunnen verantwoorden ten opzichte van het bestuur

Er zijn verscheidene voorzitters geweest doorheen de jaren. Iedere voorzitter had zijn eigen stijl van besturen. Je had voorzitters die elke dag aanwezig waren in het JH en kende alle leden door en door. Er waren ook voorzitters die minder in het JH kwamen, maar als ze aanwezig waren merkte je dit. Ze bleven meer op de achtergrond,maar hun communicatie naar de leden toe was optimaal. Iedereen wist wat er verwacht werd van elkaar. Hij kende ook wel ieder lid.
Onze werking draait goed. Mijn doel is om het werk van de vorige voorzitter verder te zetten. Hij trachtte om een positieve sfeer te creëren om zo een groep mensen te krijgen die een gevoel van samenhorigheid hebben. Ik zal dit doen door altijd klaar te staan voor de JH medewerkers als er vragen, problemen of ergernissen zijn. Ik stel me neutraal op om met iedereen te kunnen samenwerken. Ze krijgen mijn respect en vertrouwen als ze dit ook naar andere medewerkers uiten.

Werkgroep: Grote Evenementen

Yannick Verschaeren
Enkele keren per jaar mag het al eens wat groter en later. Het is mijn taak om samen met een enthousiaste groep medewerkers een groot evenement in elkaar te steken en hierin het voortouw te nemen. Misschien klinken de feesjes als Apres exaam en summerend je wel bekend in de oren!

Werkgroep: Kleine evenementen

Eline van Heester
10446502_10204019807113234_8022226929249566356_nKleine evenementen organiseren is mijn passie… Halloween, Kerstmis, Pasen,… zijn onder andere thema’s die jaarlijks terugkomen. Buiten feestjes, worden er ook andere activiteiten georganiseerd. Er komen enkele ideetjes van mezelf, maar er zijn ook veel ideetjes van anderen die tot een goed einde worden gebracht. Kijk maar naar Lovember.

Werkgroep: Toog

Silke Ledegen & Thijs van Gils
Geen café zonder bier. Dat is waar wij voor zorgen. De werkgroep toog is één van de belangrijkste werkgroepen van het jeugdhuis. Onze werkgroep zorgt ervoor dat het café open gaat en dat er tappers zijn. het is mijn taak om te zorgen dat er genoeg drank is voor caféavonden en evenementen. Samen zorgen we dat de rest van het jeugdhuis een fijne avond kan beleven.

Werkgroep: Electro

Thomas Noppe
10888710_10203579851352748_3645549583549166226_nTeam Elektro, wie zijn we en wat doen we ? Wij zijn het team dat elk evenement dat plaatsvind in het Tjok voorziet van de nodige belichting en geluidsinstallatie, aangepast aan de zaal en aantal verwachte bezoekers. Alsook het bekabelen, besturen programmeren en geluid mixen lossen we zelf op. Ook electrische problemen binnen het Tjok lossen wij zelf op, dus een klein beetje kennis van de huis tuin en keuken elecktronica is een must. Alles kort samengevat bestaat ons team uit een zeer selecte groep die zich bekommeren over alles waar een stopcontact aanhangt, en er voor zorgt dat dit feilloos werkt.

Team elektro for president !

Werkgroep: Onderhoud

Eline Jansen
Als verantwoordelijke voor onderhoud sta ik in voor de orde en netheid van het jeugdhuis. Samen met mijn werkgroep repareer ik defecten en voer projecten uit die de algemene waarde van ons jeugdhuis doen stijgen. Nieuwe aankopen en materiaal aanschaffen gaan ook via mijn werkgroep.

Werkgroep: Promo

Vincent Lauwers
Vincent lauwersAls er een evenement wordt georganiseerd moeten de mensen ook weten dat er een evenement is.
En dat is de taak van promo. Promo zorgt ervoor dat er affiches worden verspreid en dat gebeurt met alle mensen van het jeugdhuis en met veel sfeer. Wat we ook nog doen is dat er wordt geflyerd op scholen, geflyerd op feestjes. Vanaf après examen feestje zullen er ook stoffen bandjes zijn en dat maakt het leuk aan promo, om toch nog dat extraatje te geven.

Comments are closed.